top of page
  • Instagram - Black Circle

Vadló

A vadló nem betörni való állat. Tekintélye van, a lelke szabad és nyughatatlan. Ha ez a vadló egy határozott és biztonságot nyújtó, mégis szeretettel nevelő lovásszal kerül össze, akkor az első időben minden veszni látszik... Hiszen a vadló sosem fog arra menni, amerre a lovász akarja. A saját fejére hallgat és mindent úgy tesz, ahogyan megszokta. Viszont sok-sok év múlva, véget nem érőnek látszó munka után, vér és verejték árán a lovász eléri célját. A helyes, a megvalósítani látszó célokat közelebb hozó útra tereli a lovát. A vadló pedig megnyugszik. Bejárta a saját útját és célba ért. Már érzi a biztonságot a lovász alatt, megérti a tanítások értelmét és viszonozza gazdája szeretetét. Lelkében mégis szabad marad...

és talán a biztonságot nyújtó kezek alatt érzi majd magát igazán szabadnak.


(2016)


fotó: google


Rólam

Vivien vagyok, 25 éves. Mindaz amit a blogon olvashatsz, az elmúlt 10 évem élményei, érzései, fantáziaképei. Sok-sok családtag és barát ösztönzésére most minden egy helyen, hogy rajtuk kívül más is, Te is megismerhess!

A blogról

A kvszünet neked szól, ha vágysz pár sorra a reggeli kávé mellett, az ebédszünetben, vagy elalvás előtt. Egy kis napfény, mindennapi szösszenet, vagy egy novella, hogy megállj egy pillanatra, szünetet tarts, kikapcsolj és elgondolkozz az élet dolgain.

Merülj el ma is egy kvszünetben!

 

Bejegyzések
Archívum
Címkék
Még nincsenek címkék.
Kattanj a kvszünetre!
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page