top of page
  • Instagram - Black Circle

Mutasd végre magad...

Tavasz! Mutasd végre magad a melegebb időben, a kismadarak csicsergésében, a rügyekben. Mutasd a színes sálakat, melyeket a friss virágillattal telített szellő könnyedén továbbrepít. Mutasd, ahogyan a szerelmesek könnyeden karolnak egymásba. Mutasd magad az új életek születésében, az illatos, zöld fűben. Mutasd magad a színes tojásokban, parfümös, röpködő szoknyájú kislányokban. Mutasd az élet napsugarasabb felét, amikor már esténként andaloghatunk a tóparton, miközben a hold fénye simogatja arcunkat. Mutasd fényedet a téltől duzzadó patakok hullámain. Mutasd magad az emberek piros arcán, kik végre biciklire pattanhatnak, vagy élvezhetik a sportot, melyet a tél napjaira a polcra tettek pihenni. Mutasd magad a csodás természetben, az emberek szívében és én boldogan kitárom karjaimat, hogy befogadjalak.


(2013)


fotó: saját


Rólam

Vivien vagyok, 25 éves. Mindaz amit a blogon olvashatsz, az elmúlt 10 évem élményei, érzései, fantáziaképei. Sok-sok családtag és barát ösztönzésére most minden egy helyen, hogy rajtuk kívül más is, Te is megismerhess!

A blogról

A kvszünet neked szól, ha vágysz pár sorra a reggeli kávé mellett, az ebédszünetben, vagy elalvás előtt. Egy kis napfény, mindennapi szösszenet, vagy egy novella, hogy megállj egy pillanatra, szünetet tarts, kikapcsolj és elgondolkozz az élet dolgain.

Merülj el ma is egy kvszünetben!

 

Bejegyzések
Archívum
Címkék
Még nincsenek címkék.
Kattanj a kvszünetre!
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page