top of page
  • Instagram - Black Circle

Amikor...

Amikor a kedves fülébe suttogsz és kezedet lassan, óvatosan érinted mosolyra húzódott arcára, hogy lelassuljon a pillanat, hogy mindig emlékezhess rá. Amikor egy helyben állsz a nyüzsgő város közepén és hirtelen semmit nem hallasz, csak látod, ahogy mindenki rohan körülötted. Amikor a benti melegből figyeled, hogy odakint nagy pelyhekben hull a hó. Amikor lábujjaid belesüllyednek a csiklandós, forró homokba. Amikor izgatottan bámulod, ahogyan a sütőben pillanatról-pillanatra dagad a sütemény, amit szeretteidnek készítesz. Amikor egy kisbaba alszik, emelkedik a kis mellkasa, szuszog, megérintenéd, de inkább csak figyeled a kis csodát. Amikor nekiszaladsz a hullámoknak, elmerülsz bennük és érzed, ahogy a természet, a tenger habjai átveszik tested felett az irányítást. Amikor először fogod meg a kezét és mellkasodat elárasztja a forróság. Amikor felérsz a hegy tetejére, a természet muzsikáját hallod és eláll a szavad a látványtól. Amikor olyan gyorsan gurulsz a bicajjal, hogy megijedsz, de közben érzed a szabadságot és ahogyan füledet súrolja a szél. Amikor a város felett sétálsz és százezer izgő-mozgó járművet és embert szemlélsz, akiknek összecsordult zsibongása, sietsége, problémái nem érnek fel a magasba. Amikor korán reggel felkelsz, még csöndes a ház és egy takaróba kucorodva olvasol.

Amikor egy pillanatra megállsz, kizárod a zajokat, a tennivalókat, fájdalmat és gondot és csak arra figyelsz, mit hallasz onnan belülről...


(2014)


fotó: saját

Rólam

Vivien vagyok, 25 éves. Mindaz amit a blogon olvashatsz, az elmúlt 10 évem élményei, érzései, fantáziaképei. Sok-sok családtag és barát ösztönzésére most minden egy helyen, hogy rajtuk kívül más is, Te is megismerhess!

A blogról

A kvszünet neked szól, ha vágysz pár sorra a reggeli kávé mellett, az ebédszünetben, vagy elalvás előtt. Egy kis napfény, mindennapi szösszenet, vagy egy novella, hogy megállj egy pillanatra, szünetet tarts, kikapcsolj és elgondolkozz az élet dolgain.

Merülj el ma is egy kvszünetben!

 

Bejegyzések
Archívum
Címkék
Még nincsenek címkék.
Kattanj a kvszünetre!
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page